כדור אנלדקס ללחץ דם

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

08/09/2020 | 18:00 | מאת: כדור אנלדקס ללחץ דם כמה זמן עובר ההשפעה בגוף לאחר שמפסיקם

שלום ברצוני לשאול לאחר כמה זמן הגוף מתנקה מכדור אנלדקס ללחץ דם אני קיבלתי כדור לדלקת ברקסים לכאב ביד ואני רוצה להחליף את הכדור ללחץ דם לתקופה זמנית לאמלו כדי שלו יהיה נזק עם הכדור הקבוע אנלדקס תוך כמה זמן הכדור נעלם מהגוף שמפסיקם אותו תודה

התרופה בדרך כלל נעלמת ממחזור הדם באופן מוחלט אחרי 5-6 ימים של הפסקה במטופלים ללא אי ספיקת כליות. במטופלים עם אי ספיקת כליות משמעותית זה עלול לקחת יותר. אם יש לך אי ספיקת כליות כרונית/אי ספיקת לב מאובחנת מומלץ מאד להימנע מקבוצת התרופות להן שייכת ברקסים (NSAIDS)

מנהלי פורום נפרולוגיה