מה יש לי ??? ללכת למיון .???

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

23/06/2020 | 18:53 | מאת: שאלה למומחית

ברקע הפרעת תנועה וניתוח כריתת המנגיומיה מעצם פרונטלית של המוח צד שמאל. יש לי כאבים חזקים במותניים עשו לי בדיקת שתן ראו חיידק בתרבית קיבלתי אנטיביוטיקה לחמישה ימים במהלך לקיחת האנטיביוטיקה יש לי טיפות דם בשתן והיום היה לי חום 37.6 גם היום היו לי קצת טיפות דם מה יש לי ? לעלות למיון בית החולים ? מה עושים ???

23/06/2020 | 18:57 | מאת: שאלה

בנוסף יש לי בחילות חזקות והקאה חזקה אחת האם לגשת למיון ? מה לעשות?

דם בשתן יכול להופיע בזמן דלקת של השלפוחית, אולם אם לאחר כמה ימי טיפול החום בהחמרה וכך גם הרגשתך הכללית, צריך להבדק על ידי רופא כדי לשקול שינוי של הטיפול. יתכן וכבר חזרה תשובת תרבית שתן ובעזרתה ניתן יהיה להתאים את הטיפול לרגישות החיידק. החלטה על מיון היא בהתאם לזמינות שירותי הרפואה האחרים (אולי אפשר לפנות קודם לרופא המשפחה / מוקד קופ״ח) והרגשתך הכללית. החלמה מהירה

מנהלי פורום נפרולוגיה