מעבדה תוצאות תפקודי כליה

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

20/06/2020 | 10:00 | מאת: יאלי

שלום רב ביצעתי בדיקות מעבדה קראטינין 1.11 אלבומין 3.5 אוריאה 47 חומצה אורית 7.1 Ldh 457 לגביי תפקודי כליות בתחילת מאי היה תוצאה קראטינין 1.03 אוריאה 46 אני בת 39 ורציתי לדעת עד כמה בעייתי התוצאות שקיבלתי וממה זה יכול לנבוע אין שום סימפטומים של השתן פרט לכאב עמום במותן שמאל כבר חודש וחצי אבל לא כאב שדורש משכך כאבים לתשובתך אודה

קראטינין 1.11 זה בגבול העליון של הנורמה ולכן לא בטוח מה משמעות הבדיקה. אם גם בעבר היו ערכים דומים (לפני שנה למשל) הרי שככל הנראה מדובר בממצא תקין. חשוב גם לדעת מה מוצאים בבדיקות השתן ומהן מחלות הרקע שלך. יש לפנות לרופא המטפל עם תשובות הבדיקה להמשך בירור הכאב והממצאים.

מנהלי פורום נפרולוגיה