תיפקודי כליה לאחר כריתת כליה

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

20/04/2020 | 16:47 | מאת: גורי

שלום דר שבוע לאחר כריתת כליה ושופכן עקב מחלת סרטן היה לי קריאטנין 1.71 עכשיו חמישה שבועות לאחר הניתוח הקריאטנין עלה ל1.91 כמו כן יש לי מחלת כליה igna ובפתלוגיה מצאו נפרוסקולרוזיס קלה האם השינוי הקריאטנין מעיד על הידרדרות ומה צריך לעשות תודה

הכליה הנותרת שלך היתה חולה מלכחתחילה ולכן לא מצליחה לפצות על אובדן הכליה השניה. צריך לראות את המגמה בקראטינין בעוד מספר בדיקות ולוודא שאין מרכיב הפיך בהחמרה כמו אצירתת שתן, שימוש במשכחי כאבים מסוג NSAIDS (וולטרן, אדויל ) כדוגמאות. אתה צריך מעקב נפרולוג

מנהלי פורום נפרולוגיה