מחלת כליות כושר ותזונה

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

31/03/2020 | 13:35 | מאת: יעל

שלום דוקטור יש לי מחלת כליות סי3 גי אין שהתגלתה במקרה לפני 7 שנים עקב חלבון בשתן רציתי לשאול אני בחור בן 26 צפקודי כליה תקינים חלבון באיסופים בין 1-2!גרם כבר חודשיים שאני עושה ספורט בחדר כושר שיניתי תזונה אוכל יותר בריא אני אןכל כמות של 100 גר חלבון ביום האם זה בסדר? האימונים יכולים לעלות קריאטנין? כמובן שלא לוקח אבקות תודה רבה

31/03/2020 | 17:55 | מאת: יעל

שכחתי לציין שמשקלי 79 וגןבהה 1.79

כמות החלבון שאתה אוכל מעט גבוהה מהרצוי אבל סבירה בהתחשב בבניית השריר שאתה עושה. האימונים אמורים להיות בסדר אלא אם גורמים לפירוק שריר עקב מאמץ מאוד גדול. לאור הפרשת החלבון בשתן יש צורך בטיפול תרופתי להפחתת הפרשת החלבון. האם אתה מקבל טיפול ב רופות ממשפחת מעכבי האנזים המהפך?

31/03/2020 | 22:22 | מאת: יעל

כן דוקטור אני מקבל 10 מג רמיפריל

31/03/2020 | 22:25 | מאת: יעל

והרופאה ביקשה שחודש אחרי שאני מתחיל להתאמן לעשות בדיקת Cpk

מנהלי פורום נפרולוגיה