האם ניתן לקחת כדור ארקוקסיה עם כדור אנלדקס ללחץ דם

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

15/08/2019 | 18:05 | מאת: כדור לכאבי ברך ארקוקסיה האם היתן לקחת עם כדור אנלדקס ללחץ דם

שלום! ברצוני לקבל את עזרתכם האם אני יכולה לקחת כדור ארקוקסיה לכאבי ברך במינון 60 עם כדור אנלדקס שאני לוקחת באופן קבוע 10 מג פתאום התחיל לי כאב בברך ובשרירי הרגל מה דעתכם

השילוב לא מומלץ. שתי התרופות יכולות להשפיע על זרימת הדם לכליות והשילוב ביניהן לא מומלץ. מה גם שתרופות ממשפחת נוגדות דלקת שאינן סטרואידליות ובהן ארקוסיה יכולות לגרום לעליית לחץ דם. נגד כאבים מומלץ להשתמש באקמול או במינון נמוך של אופטלגין

מנהלי פורום נפרולוגיה