חומצה אורית 7.4 וכאבים כרונים בדרכי השתן כמעט חודשיים כבר

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

05/08/2019 | 00:19 | מאת: אבי

אני סובל מכאבים בדרכי השתן. אחת לשנתיים. אחרי כמה ימים הכאב הולך ויורד לכיוון שלפוחית השתן עד שאני מרגיש כאב חזק בנתינת שתן. ואני יודע שהאבן/חול יצאו. לצערי בפעם הזו של התקפת הכאבים בדרכי השתן והמותן הימנית. הכאב לא חולף. ואני כבר חודשיים עם גלים של כאבים בבטן התחתונה וצריבה כואבת בשלפוחית השתן. זה פשוט לא נעלם. עשיתי בדיקת שתן ויצאה שלילית. שזה אומר שאין דחקת בדרכי השתן. בבדיקת הדם גיליתי שהחומצה אורית היא 7.4 מה עלי לעשות כדי להפסיק את הכאבים החזקים. ומה אסור לי לאכול. כגורם לריבוי החומצה האורית וגרימת ריבוי אבנים בדרכי השתן?

הכי חשוב לשתות הרבה! ולהפחית את כמות המלח בתזונה. תבצע איסוף שתן 24 שעות לקראטינין, סידן, נתרן, חומצה אורית, זרחן, מגנזיום, אוקסלאט וציטרט. בהתאם לתשןבת האיסוף ניתן לתת הנחיות תזונתיות

מנהלי פורום נפרולוגיה