כאב במותן ימין שבא והולך

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

14/07/2019 | 14:12 | מאת: דניאל יא

לפני כ חודשיים התחילו לי כאבים בצד ימין של הבטן קרוב למותן עם כאבי גב תחתון . לאחר שבועיים נעלם לחלוטין. עשיתי בדיקות דם ושתן מאוד מפורטות שכוללות הכל והכל יצא תקין. לפני שבוע וחצי הכאב התחיל שוב . זה כאב שבא והולך ויכול לא לבוא בכלל. שמתי לב שיש לי גם המון גזים . הכאב הוא בעוצמה 3 . לא לא מגיע לכאב שאי אפשר לסבול. לא שורף לי בשתן פשוט מציק . אין לכאב זמנים קבועים או איזו סיבה מסויימת . חושב אולי כליות ?

יכול להיות אבן בכליה אבל לרוב כשיש אבן נראה דם בשתן. יכול גם להיות קשור למערכת העיכול (מעי). ממליצה לבצע אולטרסאונד בטן

מנהלי פורום נפרולוגיה