דם בשתן וחלבון בשתן בכמות לא גדולה

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

11/07/2019 | 18:12 | מאת: חיים

שלום רב, בן 26 ללא מחלות רקע. ביצעתי בדיקות דם ושתן באופן שיגרתי ובבדיקת השתן ישנו חלבון ברמה של 10 מ"ג, שזה חוזר כבר בערך 4 שנים שאני עושה בדיקות באופן שיגרתי פעם בשנה. בנוסף, בבדיקה האחרונה ואולי בכמה מהאחרונות מופיע לי דם ברמה של 0.03 אין לי כאבים בגב שאני יכול לחשוב שזה מהכליות לפעמים כואב הגב באזור המותן אך אין לי מושג האם ז שרירים או לא. האם יש מקום לבירור אצל נפרולוג? בדיקות הדם תקינות תודה מראש.

הדם בשתן בדיוק עומד על הגבול העליון של הבדיקה. החלבון בתחום התקין. ממליצה לבצע משקע שתן (שתן למיקרוסקופ) ובדיקת שתן ליחס אלבומין/קראטינין

מנהלי פורום נפרולוגיה