דם בשתן RBC גבוה אאאא

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

20/06/2019 | 14:48 | מאת: אמיל

כמה ימים של דם מעט גושי בשתן ללא צרבת אבל עם מעט כאבי בטן. התוצאה היום בכללית: RBC U STRIP= 300/UL PROTEIN U STRIP=30 MG/DL LEUCOCYTES U S= 25/UL שאר בד השתן תקינות הרקע בעבר היה דם טרי שהוסבר בלקיחת אספירין המשכתי עם אספירין במינון נמוך יותר, אך איני בטוח שזו הסיבה/ מניח כי צריך ללכת רופא,ועד אז?

נוכחות של קרישי דם בשתן מחייבת פניה לאורולוג לצורך המשך ברור (למשל ציסטוסקופיה) . למעשה גם כל מקרוהמטוריה (גם במטופלים שנוטלים מדללי דם או נוגדי טסיות כמו אספירין) מחייבות ברור אורולוגי

מנהלי פורום נפרולוגיה