אי ספיקת כליות והרפס זוסטר

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

18/06/2019 | 20:31 | מאת: מירית

אני בת 78 סובלת מאי ספיקת כליות , קראטינין 1.6 28.69 eGFR בימים האחרונים התגלה אצלי הרפס זוסטר (שלבקת חוגרת) בצד השמאלי של הגוף. כמו כן אני מטופלת ומאוזנת נגד סכרת (מזריקה אינסולין ) , לחץ דם גבוה , תת פעילות של בלוטת התריס וכולסטרול גבוה באיזה כדורים או משחות אני יכולה להשתמש לטיפול בהרפס זוסטר מבלי לגרום לפגיעה נוספת בכליות. תודה מראש מירית

מותר לקחת תרופות אנטיויראליות בהתאמת מינון. יש להימנע ממשכחי כאבים מסוג תוגדי דלקת שאינם סטרואידים (NSAIDS).

מנהלי פורום נפרולוגיה