כליות-כאב עמום בכליות

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

30/04/2019 | 19:29 | מאת: אנוכי

שלום, בת 33 . מזה תקופה ארוכה יש לי כאבים בכליות לעיתים ב1 לעיתים ב2, לא באופן קבוע, כאב עמום, לא מוסבר. לא כאב חזק. האם יש חשש לאי ספיקת כליות? בודקת לחץ דם, אין לי לחץ דם גבוה. דבר נוסף, האם ניתן לגלות אי ספיקת כליות בבדיקות דם? אשמח להסבר בנושא.

אפשר לגלות אי ספירת כליות בבדיקת דם. וכך היא מתגלה פעמים רבות. אי ספיקת כליות היא פעמים רבות אתסמינית עד רמה מתקדמת מאד. כאב הוא לא ביטוי של אי ספיקת כליות. הוא יכולללוות מחלת אבנים למשל. מומלץ לבצע הדמיה של הכליות ודרכי השתן, ובדיקת שתן.

01/05/2019 | 19:26 | מאת: אנוכי

ד"ר,תודה רבה.

מנהלי פורום נפרולוגיה