איסוף שתן 24 שעות + מעבדה

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

13/03/2019 | 00:20 | מאת: בן 52

קראטינין 24ש 1.8 ,חומצה אוריק 702 - נפח 3 ליטר .בבדיקת דם חומצה אוריק 6 , אוראה 40 ,,קראטינין 1.05 , פרוטאין 7 , אלבומין 3.6 , גלוקוז 104 , gfr 75 . כימיה בשתן יחס ציטראט קראטינין 300 , יחס אלבומין קראטינין 0 , דם בשתן 12 . imounufixtion נמצאו מספר פסי השקעה שלא ניתנים לאיפיון (?) . bmi תקין , a1c בתחום הגבוה של הנורמאל , אם אני לא טוע ה 6 . בנס ג'ונס שלילי . tsh 3 . אשמח לתרשמותך .

כמובן שלא ניתן לתת יעוץ נפרולוגי מלא במסגרת הפורום וגם לא ברורה לי השאלה. האם השאלה לגבי בדיקות חריגות? החריגות הינן העובדה שיש דם בשתן (אבל יתכן שמדובר בממצא ישן וידוע) ואלבומין מעט נמוך בדם. בנוגע לפסי ההשקעה - ממצא הדורש מעקב בלבד בשלב זה.

מנהלי פורום נפרולוגיה