תופעות לוואי והחלפת כדור ללחץ דם יעוץ

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

05/03/2019 | 08:03 | מאת: תופעות לואי והחלפת כדור ללחץ דם

עקב לחץ דם לא מאוזן הוסיפו לי כדור נוסף התרופות שאני לוקחת :10 אנלדקס בבוקר 10 אנלדקס בצהרים 5 מג אמלו התרופה החדשה אמלו שקיבלתי אני לוקחת כ 3 שבועות ויש לי תופעות לוואי במערכת העיכול האם כדי להמשיך לקחת והתופעות יעברו או להפסיק ולקחת כדור אחר ? ואיזה כדור אחר אפשר לשלב עם האנלדקס האנלדקס לא עשה לי אף פעם תופעות לוואי כמה זמן לוקח לתופעות לואי להעלם עם בכלל ? אני אובדת עיצות נא עזרתך תודה

לא נוכל לייעץ בפורום על טיפול תרופתי ספציפי. אמלו יכול באמת לגרום לעצירות. לרוב נראה יותר תופעות לוואי עם עליה במינון אבל יש אנשים רגישים יותר. אפשר לשקול החלפת הכדור לתרופה ממשפחה אחרת כדוגמת תרופות ממשפחת המשתנים או אף לעבור לכדור אחר ממשפחה זו שעשוי לא לבטא את תופעת הלוואי הזו - כגון וזודיפ. אולם כאמור איני יכולה להמליץ על טיפול ספציפי מבלי להכיר אותך ולכן יש לפנות לרופא המשפחה להחלפת הטיפול.

מנהלי פורום נפרולוגיה