תופעות לוואי מכדטר להורדת לחץ דם

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

05/03/2019 | 07:55 | מאת: ורד

שלום. לפני כשבוע התחלתי לסורדקס בעקבות חלבון בשתן. שמתי לב שהוא עושה לי תופעות לוואי כמו דופק מהיר (מודדת מדי בוקר לחץ דם, הדופק 103-111 אך לא תמיד, לפעמים 90-95) האם להוריד מינון לחצי כדור או להחליף תרופה לגמרי? תודה

התרופה חשובה להפחתת החלבון בשתן ושמירה על הכליות לאורך זמן, ולכן כדאי לנסות ולהפחית מינון בחצי כדי לראות אם יש שיפור בתופעת הלוואי. כמובן שאין לבצע שינויים תרופתיים בלי להוועץ עם הרופא המטפל.

מנהלי פורום נפרולוגיה