סו פלאמטו ו psa

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

24/02/2019 | 02:50 | מאת: דן

אני לוקח כבר חצי שנה תוסף סו פאמטו קומפלקס . מכיוון שיש במשפחה דוד שנפטר מסרטן הערמונית אני מתכוון לעבור בדיקת psa . האם אני צריך להפסיק לקחת את הכדור?אם כן מתי ? האם הכדור ממסך מצב של ממאירות ? מה דעתך על יעילות התוסף כאשר מדובר בתכיפות במתן שתן , גם בלילה 5 פעמים , יש לי ערמונית מעט מוגדלת .

נעשו ניסיונות לטפל בתוסף תזונה זה בהגדלת פרוסטטה, סרטן ערמונית . אין עדויות חותכות שמשפיע (משפר או מרע). ממליצה לך ללכת להיבדק על ידי אורולוג. .

מנהלי פורום נפרולוגיה