בבדיקת שתן מהיום MICROALBUMIN-U SAMP 52.50 mg/L

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

30/01/2019 | 16:59 | מאת: אליעזר

שלום עשיתי היום בדיקת שתן וקיבלתי את התוצאה הנ"ל. תוצאה נוספת של מיקרואלבומין / קריאטינין היתה 26.32. מה זה אומר? איזה בדיקות נוספות אני צריך לעשות? תודה

נוכחות מיקרואלבומין בשתן מעיד על סימנים ראשונים של פגיעה כלייתית ומהווה סימן למחלות קרדיווסקולריות (לב וכלי דם). זה יכול להופיע למשל משנית ליתר לחץ דם לא מאוזן ובמקרה כזה מחייב איזון מיטבי יותר. חשוב להכיר את הרקע הרפואי שלך ולא ניתן להמליץ על בדיקות נוספות סתם כך. תפנה חזרה לרופא שהפנה לביצוע הבדיקה כדי שישקול האם יש צורך בהמשך בירור או שמדובר בממצא שהוא ידוע.

מנהלי פורום נפרולוגיה