יייייייerythropoietin

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

15/10/2018 | 13:53 | מאת: ליאת

יצא תקין 8.6 שהנורמה בקופח כללית בין 4.3 ל 29. קראטנין קצת מעל 2. כבר שנתיים באי ספיקת כליות היה יותר גרוע התייצב על אזור ה2 .gfr בסביבות 26 27. בדרך כלל באיזה שלב אמור להיות בעיות עם ה אריטרופיטין אני מניחה שלא בשלבים האלה ? המוגלובין בין 10.4 בבדיקה אחת בבדיקה שניה היה 10.9

כל עוד ההמוגלובין מעל 10 לא נהוג לחשוב ולהתחיל טיפול באריטרופואטין. בדרך כלל הצורך עולה בדרגת אי ספיקת כליות כרונית חמורה יותר.

מנהלי פורום נפרולוגיה