כאב מתמשך בכלייה מזה מספר ימים

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

14/09/2018 | 16:10 | מאת: מממ חני

מזה כחמישה ימים יש לי כאבים בבטן, בצד ימין, החל מקצת מתחת לצלעות ועד לקו הטבור עם הקרנה למותן/גב. לאחר בדיקה במוקד הרופא העלה השערה של אבן הכליה, שלא ניתן לטשטש כרגע כי אולטרסאונד רק בעוד חודש. השתן ובדם לא נמצאו ממצאים חריגים, לא נמצא שם בשתן. אין חום או בחילות. בינתיים ממשיך לכאוב לי במיוחד בעת נשימה עמוקה המנפחת את הבטן ובעת לחיצה על המקום. קיבלתי פפברין אבל הוא לא ממש משפיע ואני שותה המון אבל לא נראה שיש הקלה. האם הגיוני שכאבים יימשכו כחמישה ימים? האם זה מעיד על משהו חמור?

אם יש אבן חוסמת בדרכי השתן הכאב יכול להימשך. כמובן שיכול להיות שנובע ממקור אחר (למשל אבן בדרכי מרה). מציעה כי תפנה למוקד רפואת חרום לצורך קידום הדמיה .

מנהלי פורום נפרולוגיה