הפרשת שתן.

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

27/08/2018 | 22:03 | מאת: אבי

שלום בן 49 בריא בדרך כלל. תיארתי לכם בפורום שלפני כ 4 ימים היה מצב חריג שבו מ 7 בערב עד 1 בלילה השתנתי כ 50 מל כמה שניות ובבוקר כשקמתי אולי עוד כ 100 מל כמה שניות וזאת למרות שבערב שתיתי כליטר וחצי. התופעה היתה מוזרה מאןד. גם לא היה צורךצלהשתין בשלפוחית. כמו כן עליתי בקילו באותו יום לעומת יום לפני כן. מאז לא הרגשתי את התופעה הזאת וחזרתי לשגרה. ביצעתי בדיקת סטיק שלשום שיצאה תקינה. אנחנו נוסעים בעוד יומיים לחודש חופשה שחיכינו לנו שנים. האם נדרשת כעת בדיקה כל שהיא לאור מה שקרה, לפני שנוסעים ? אציין תפקודי כליות תקינים לפני חודש. קריאטינין היה 0.7 יואס בטן תקין לפני חודשיים ( בוצע בגלל קצת ירידת משקל ). אני לא רוצה חלילה לנסוע לחודש ולחזור עם בעיית כליה. אבל אם זה חלף האם זה אומר שרוב הסיכוי שהכל בסדר? תודה

אם אתה נותן שתן היטב, ובדיקת השתן תקינה, לא נשמע שיש בעיה. כמובן שלא ניתן להבטיח שלא יקרה דבר בחו"ל אבל אני ממליצה להמשיך עם הנסיעה כמתוכנן. במידה ותחוש ברע בחו"ל, בטוחה שתוכל להבדק על ידי רופא.

מנהלי פורום נפרולוגיה