יתר לחץ דם ולקיחת קרדילוק

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

10/08/2018 | 22:14 | מאת: אמיר

אני מקבל כבר תקופה ממושכת קרדילוק.נפרולוגית אמרה שזה כדור לא טוב שגורם להשמנה ועוד תופעות לוואי.פניתי לרופא אחר והוא טוען שאי אפשר להוריד את הקרדילוק בבת אחת כי זה גורם לבעיות.הוא הוריד לי חצי כדור והשאלה שלי היא האם אני יכול להוריד את הכדור בכלל. בתודה מראש!!

לא ברור לי מדוע אתה מקבל קרדילוק - האם עקב מחלת לב (לאחר צינטור/אוטם/הפרעות קצב), או שניתן כטיפול בלחץ דם. כטיפול בלחץ דם בלבד הוא אינו נחשב כקו ראשון לטיפול. בדרך כלל הפחתת קרדילוק (אם ניתן במינונים גבוהים) נעשית בהדרגה. ברור לך שאין לי אפשרות להמליץ על הפסקת טיפול בלי שבדקתי אותך וראיתי את תיקך הרפואי. אנא פנה לרופא המטפל שיחליט על הצורך בטיפול ועל הצורך בטיפול חלופי. בהצלחה.

מנהלי פורום נפרולוגיה