בדיקת שתן איסוף תוצאות חריגות

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

29/07/2018 | 14:11 | מאת: ראובן בן אור

אפשרויות כללית אונליין בית שלום, ראובן בן אור ראובן בן אור כללית און־ליין תפריט ראשי דף הבית תוצאות הבדיקה בחזרה לעמוד בדיקות ראשי צפה בתוצאות בדיקת המעבדה שעשית. שים לב: בדיקות המוגדרות מידע רפואי רגיש אינן מוצגות באתר ויש לפנות למרפאה כדי לקבל אותן. שם: ראובן בן אור מספר תעודת זהות: תאריך הבדיקה ושעת ביצוע: 08:08 29.07.2018 מספר הבדיקה: 455893822 שליחה פירוט תוצאות הבדיקה ששמה שם הבדיקה תוצאה תוצאה לעומת טווח הנורמה מידע נוסף שם הבדיקה UREA- URINE 24h תוצאה 22 g/24hr תוצאה לעומת טווח הנורמה 3 10 סמן - הערך מחוץ לטווח 22 שם הבדיקה UREA- URINE SAMPLE תוצאה 1148 mg/dl תוצאה לעומת טווח הנורמה שם הבדיקה CREATININE- U 24h תוצאה 1991 mg/24h תוצאה לעומת טווח הנורמה 800 סמן - ערך תקין 1991 2000 שם הבדיקה CREATININE- U SAMPLE תוצאה 102.1 mg/dl תוצאה לעומת טווח הנורמה הערות והסבר שם הבדיקה CALCIUM- URINE 24h תוצאה 254 mg/24h תוצאה לעומת טווח הנורמה 100 250 סמן - הערך מחוץ לטווח 254 שם הבדיקה CALCIUM- U SAMPLE תוצאה 13.0 mg/dl תוצאה לעומת טווח הנורמה שם הבדיקה POTASSIUM- U SAMPLE תוצאה 26 mEq/L תוצאה לעומת טווח הנורמה שם הבדיקה SODIUM-URINE SAMPLE תוצאה 77 mEq/L תוצאה לעומת טווח הנורמה שם הבדיקה POTASSIUM- URINE 24h תוצאה 51 mEq/24hr תוצאה לעומת טווח הנורמה 25 סמן - ערך תקין 51 125 שם הבדיקה SODIUM- URINE 24h תוצאה 150 mEq/24hr תוצאה לעומת טווח הנורמה 40 סמן - ערך תקין 150 220 לבדיקה הקודמת לבדיקה הבאה הערות לבדיקות REMARKS (GENERAL) ‎נפח: ‎1950 הגנת מידעתנאי שימוש

ערך הקראטינין בשתן נועד לבדוק האם האיסוף מלא. לצורך כך יש לדעת את משקל המטופל, מין וגיל. לא ציינת מדוע בוצע האיסוף. הערכים הגבוהים במעט הם הנתרן והקלציום - במידה והאיסוף בוצע עקב מחלת אבנים ממליצה להפחית את כמות הנתרן שאתה אוכל. זה יפחית גם את הפרשת הקלציום ועשוי לעזור להפחתת יצירת אבנים.

מנהלי פורום נפרולוגיה