איסוף שתן לחלבון 24 שעות

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

08/06/2018 | 10:02 | מאת: חיים

שלום רב למומחיות עשיתי בדיקת איסוף שתן 24 שעות: נפח 3900 מ"ל Albumin-Micro /24h קטן מ-1.1 mg/dl מתחת לסף רגישות המכשיר מה הכוונה מתחת לסף רגישות המכשיר? והאם זה תקין? Creatinine /24h: g/24h 1.3 כאשר הטווח במכבי מ-1 עד 2 האם זה תקין בהתחשב שיש לי כיליה אחת מתפקדת ושאני בעשור השישי? שאלה כללית: האם ספורט בעצימות גבוהה כמו חצי ריצת מרתון עלול להגרום להפרשת חלבון מוגברת אצל מבוגרים או שאין קשר לגיל? תודה רבה

לפי שאלות: 1. לפי איסוף השתן אין לך אלבומינוריה - שזה תקין. 2. כמות הקראטינין בשתן תלויה במסת השריר שלך, במשך האיסוף , ובתפקוד הכלייתי. אנו משתמשים בה על מנת לאמוד את שלמותו של האיסוף השתן. נראה לא חריג. 3. אין קשר לגיל

מנהלי פורום נפרולוגיה