כדור ללעיסה maalox 40 מג

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

15/05/2018 | 11:33 | מאת: ליאת

יש לי אי ספיקת כליות כרונית. קראטינין 2.4 . עקב בחילות שיש לי רציתי לקחת כדור מאלוקס ללעיסה 40 מג . קראתי בעלון שאסור לקחת את הכדור אם יש בעיות עם הכליות. האם בערך של הקראטנין 2.4 מותר לקחת את הכדור הנל. הוא עוזר קצת .

את יכולה מדי פעם לקחת מאלוקס אם התרופה עוזרת לך. בעבר נתנו למטופלי דיאליזה קושרי זרחן על בסיס אלומיניום (לקיחה יום-יומית עם כל ארוחה) ואז היו תופעות של הצטברות אלומיניום ורעילות. לקיחה מדי פעם לא תגרום לרעילות. יש אופציות טיפוליות אחרות ואולי את צריכה לעבור איבחון לסיבת הצרבת (למשל ביצוע גסטרוסקופיה/תבחין נשיפה). אנא התייעצי עם רופא המשפחה

מנהלי פורום נפרולוגיה