כאב עמום בכלייה הימנית

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

29/12/2017 | 21:03 | מאת: אמיר

שלום אני בן 46.לפני כמה חודשים החל לי כאב עמום בכלייה הימנית והרופאה שלחה אותי לעשות בדיקת שתן ובדיקת דם ושתי הבדיקות הראו שהכל בסדר בתפקוד הכליות שלי.מאז הבדיקות עבר חודש וחצי בערך ואני עדיין מרגיש מדי פעם כאב קל באיזור הכלייה הימנית.כאב חלש כזה.בנוסף ביומיים שלושה האחרונים אני מרגיש שיש לי חום בלי הרגשה של שפעת.שאלתי היא האם יכול להיות קשר בין הכאב הקל לחום?והאם כדאי לחזור לרופאה בשביל המשך בדיקות? תודה רדה!!!

איני בטוחה שאכן מדובר בכאב ממקור הכליה, שכן הכאב יכול לנבוע ממקור אחר. העובדה שנמשך דורשת המשך בירור. אולי יש צורך באולטרסאונד בטן (אז ניתן יהיה להעריך האם יש אבן בכליה - אם כי בדיקת אולטרסאונד מפספסת חלק מהאבנים, להעריך סיבה אחרת לכאב). יתכן גם שמדובר בכאב ממקור עמוד השדרה ויש צורך בהערכת אורטופד. לכן ממליצה לחזור לרופאה על מנת שתעריך מה הסיבות הסבירות האפשריות לכאב.

מנהלי פורום נפרולוגיה