היה גם רשום כליות מרכזות היטביייייייייייייייייייייייייי

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

10/12/2017 | 15:41 | מאת: ליאתש אטלה נוספת

שזה אומר שהכליות בסדר ? אז למה עדין הקראטינן גבוהה בסביבות 2.5

כליות מרכזות היטב זה תקין. העובדה שהכליות תנראות תקינות בהדמיה (אם כי במקרה שלך לא תקינות לחלוטין - ציינת את הציסטות הקורטיקליות) לא שוללת קיום מחלת כליות כרונית. יש דרכים אחרות לזהות סיבה למחלת כליות - לפי הסיפור הקליני, בבדיקות דם, שתן ולעיתים, באם יש אינדיקציה ואין הסבר אחר לאי ספיקת הכליות, גם בביופסית כליה. יש לחזור לרופא שהפנה אותך לבדיקה להשלמת הבירור.

מנהלי פורום נפרולוגיה