בדיקת יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייmri

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

10/12/2017 | 15:19 | מאת: ליאת

עשיתי בדיקת mri לא ספיצפי לכליות ב mri היה רשום שתיה כליות עם פרנכימה שמורה בגודל תקין. כליות מרכזות היטב וללא הרחבת מערכת האיסוף. נצפו ציסטות קורטיקליות זעירות בשתי הכליות. מה זה ציסטות קוריקליות והאם זה מראה שהכל תקין.הרוםאה רצתה לשלוח אותי גם לבדיקת אולטראסאונד אז יש טעם ?? אני כרגע עם אי ספיקת כליות שלב 4 חושבים שזה בגללל העודף סידן. לא בוצעה עדין ביופסיה

באי ספיקת כליות תתכן הופעה של ציסטות קטנות עם השנים. זו תופעה ידועה שאינה דורשת המשך בירור. אין טעם בביצוע אולטרסאונד לאחר ה- MRI.

מנהלי פורום נפרולוגיה