עזרה דחוף דחוף

דיון מתוך פורום  התמודדות עם משבר

09/10/2012 | 15:42 | מאת: חבר

יש לי חבר בשנות השלושים הוא חולה לב הוא מושתל דפיברילטור יש לא אי ספיקת לב ומועמד להשתלה שבוע האחרון חל אצלו שינו מקצה לקצה אין לו חשק לכלום כל הזמן מדבר על שהוא רוצה כבר להתאבד כי נמאס לו עם המצב הזה זה בן אדם שעובד כל יום וקשה לא מעט שעות אפילו ראיתי שהוא מחזיק כדורי שינה והרבה שאלתי אותו מה זה שיגיע הרגע שיהיה אומץ הוא אמר לי מה עושים אני לא יודע איך לעזור לו בלי שהוא יחשוב שבגדתי בוא בבקשה דחוף

09/10/2012 | 17:24 | מאת: יעל וינבך

שלום לחבר, נשמע שחברך במצוקה קשה. הוא קורא לעזרה. ייתכן שבכך ששיתף אותך הוא למעשה מבקש שתסייע לו לקבל את העזרה הנכונה והדחופה לה הוא זקוק. דבר איתו. הצע לו לראות פיסיכאטר או לכל הפחות רופא משפחה. בהיעדר שיתוף פעולה אל תהסס לפנות לבני משפחתו הקרובה. יש באפשרותם להתייעץ עם איש מקצוע ולקבל הכוונה כיצד להביאו לטיפול. אינני שומעת מדבריך שהוא ביקש ממך לשמור על סודיות. אני שומעת שהוא שיתף אותך במצוקתו וקרא לעזרה, כך שאינני מבינה למעשה כיצד אתה יכול לבגוד בו על ידי כך שאתה דואג לו? אל תהסס לעזור. בהצלחה יעל

09/10/2012 | 19:33 | מאת: חבר

זאת הבעיה הוא לא שיתף זה נפלט בטעות וכמו שאני מכיר אותו הוא לא זורק לאוויר דברים סתם אני יציין שהוא כבר עבר פעם אחת נסיון אובדני אחרי שהשתילו לו את הקוצב תראי אני בטעות ראיתי את כל הכדורי שינה האלה מאז הוא מתחמק ממני ולא רוצה לשמוע על עזרה בנוגע לטיפול

מנהל פורום התמודדות עם משבר