שילוב תרופות- שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי מותאם אישית

27/06/2012 | 14:25 | מאת: חניתה

שלום וברכה, אני סובלת מבעיות מעיים וכיבה- עדיין נמצאת בתהליך בירור נכון לעכשיו אובחן הליקובקטר חוזר, גסטריטיס ומעט קוליטיס שלדברי הרופא לא מצריך טיפול , ההבחנות הנ"ל היו לפני שנכנסתי להריון במהלך ההריון לא טיפלו בי בתרופה כלשהיא חוץ מאומפרדקס ועכשיו אני אחרי לידה וחזרו חלק מהתופעות. בנוסף על כך בתחילת ההריון התחלתי לחוות חרדות כתוצאה מהמצב שלי (משקל נמוך וכו')חוסר שינה לפני כשבוע (כחודשיים לאחר הלידה) פניתי לרופא משפחה וסיפרתי על החרדות והוא נתן לי מרשם לציפרלקס, האם זה יכול לפגוע אם יש בעיה אחרת במערכת העיכול

שלום רב, ראשית, עליך לקבל הפניה לרופא גאסטרו לעבור בירור ואיבחון מלא וכן להתאים טיפול הולם. התרופה CIPRALEX (escitalopram( , המיועדת לטיפול בדיכאון וחרדות, מותרת לשימוש במחלות שונות של מערכת העיכול. יש לזכור כי כל תרופה עלולה לתופעות לוואי במערכת העיכול, אך לרוב התופעות הנ"ל חולפות לאחר זמן מה. נשמח לייעץ לך באופן אישי, פנים מול פנים, לתיאום טל. 08-9778339 בכבוד רב, פרופ' ברקוביץ מנהל היחידה לפרמקולוגיה קלינית מרכז הרפואי "אסף-הרופא"

מנהל פורום ייעוץ תרופתי מותאם אישית