חומצה פולית, קפרה, טרקספין

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי מותאם אישית

21/06/2012 | 15:04 | מאת: מיכל לבין

אני חולת אפילפסיה לאחר ניתוח מח של הסרת מוקד אפילפטי אשר הצליח בענק. האם חומצה פולית ושאר הכדורים שלוקחת למרות שאני בתהליך הפסקה של הקפרה מתנגשות האחת בשנייה?\ שאלתי כזאת עקב כך שמתכננת הריון בעוד 3-4 חודשים

שלום רב, אין אינטראקציה בין התרופות שלך. הטיפול הינו חיוני עבורך. מדובר בשתי תרופות חדשות, שהמידע לגבי בטיחות בהריון הינו מוגבל. יש לפעול לפי הוראות הרופא המטפל. נשמח לייעץ לך באופן אישי, לתיאום טל. 08-9779309 בכבוד רב, פרופ' ברקוביץ מנהל היחידה לפרמקולוגיה קלינית מרכז רפואי "אסף-הרופא"

25/06/2012 | 16:53 | מאת: מיכל לבין

מדובר כעקרון שאני בתהליך של הפסקת תרופות כרגע של הקפרה ונאמר לי שברגע שאשאר רק עם תרופה אחת אוכל להתחיל לחשוב להכנסה להריון ולכן כדאי מעכשיו לקחת חומצה פולית. לכן שאלתי אם התרופות הנ"ל לא מתנגשות האחת בשנייה

מנהל פורום ייעוץ תרופתי מותאם אישית