מתי מומלץ לקחת תרופת

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי מותאם אישית

25/08/2012 | 14:10 | מאת: אורי

פרופ, ברקוביץ שלום רב אני סובל מיתר לחץ דם. מקבל לופרסור 200 מ"ג,אמלודיפין 5 מ"ג,ולוסרטן 50 מ"ג. איך לחלק נכון התרופות בהלך היום? האם את הלוסרטן 50 יש לקחת דווקא בבוקר לפני הארוחה ? בתודה מראש אורי

שלום רב, את התרופות מומלץ לפזר באופן שווה על פני היום. רצוי להתאים את המינונים לפי בדיקת הולטר לחץ דם (מכשיר אשר עוקב אחר לחץ דם במהלך 24 שעות רצוף). ניתן ליטול לופרסור בבוקר, אמלודיפין ולוסרטן - אחד מהם בבוקר והשני בערב, לפי הצגובה האישית. נשמח לייעץ לך באופן אישי, פנים מול פנים, לתיאום הפגישה: 08-9778339. בכבוד רב, פרופ' מתי ברקוביץ מנהל היחידה לפרמקולוגיה קלינית מרכז רפואי "אסף הרופא"

מנהל פורום ייעוץ תרופתי מותאם אישית