גלי חום

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

28/09/2016 | 15:40 | מאת: [email protected]

שלום אני בת 59 נוטלת כדורי לוסטרל כבר כחצי שנה וזאת בהמלצת גניקולוג בגלל תסמינים שונים של גיל המעבר בין היתר מצבי רוח משתנים ודכאון(לא עמוק מידי המחבל בתפקוד) סובלת מהשמנה מאז גיל ההתבגרות. המחזור פסק בגיל 52 אך שנתיים לפני הפסקתו החלו לי גלי חום שלא פסקו ומופיעים בעוצמות ובתדירות משתנים. לקחתי מספר חודשים פרוזאק ואז גם הפסיקו לי גלי החום. נאלצתי ליטול פרוזאק כיוון שהרגשתי חוסר שקט ועברתי לקחת לוסטרל. לצערי גלי החום חזרו. לוקחת מינון 100 מ"ג לוסטרל ובמינון גבוה יותר לא התאים לי . מה עושים?

אורלי שלום ותודה על שאלתך. כדאי שתפני ליעוץ רפואי מסודר אם כי לתחושתי את צריכה טיפול הורמונלי חילופי. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי