תופעות גיל המעבר חייבת פיתרון

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

06/06/2016 | 11:54 | מאת: נינה

שלום. אני בת 38 ועוד מעט כבר שנה שאין לי ווסת. בעקבות גלי חום קשים ביצעתי בדיקות הורמונליות ונאמר לי שאני בתקופת גיל המעבר. אני מאוד סובלת בלילה בעקבות גלי החום אני לא ישנה. אני לא מעוניינת לקחת הורמונים ולא פיטואסטרגנים (יש רקע סרטן שד במשפחה). האם בתור רופא אתה יכול להמליץ על משהו אחר? אולי כדורים נגד דיכאון יכולים לעזור?

נינה שלום ותודה על שאלתך. רופא שאינו מכיר אותך ואת מצבך הרפואי לא יכול להמליץ טיפול בהתכתבות. אני מניח שאת מבינה שזה לא רציני. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי