יקיצות והזעות במהלך הלילה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

12/05/2016 | 09:24 | מאת: מורן

אני בת 47 ומזה כ7 חודשים ללא מחזור. מדי לילה מתעוררת לאחר כ4 שעות שינה ולאחר מכן מתעוררת שוב בכל שעה תוך תחושה של הזעות/ גלי חום. תופעות אלו הן היחידות שאני מרגישה ורק בשעות הלילה. במקרה כמו שלי האם תמליץ על טיפול הורמונלי? איזה? או black kohosh לתסמינים? קראתי שיש עכשיו תרופה כזו חדשה ויותר מבוקרת של חברת רפא. אנא הצלתך בנושא...תודה...

מורן שלום ותודה על שאלתך. לא ניתן כמובן להמליץ על טיפול ללא הכרות ובדיקה שלך אך בעיקרון, טיפול הורמונלי חילופי יעיל יותר בצורה משמעותית מתחליפים לא הורמונליים להקלת תסמיני גיל מעבר. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי