התקן תוך רחמי לבעלת שחלות פוליציסטיות - האם אפשרי?

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

15/11/2015 | 20:49 | מאת: לילך

שלום ד"ר משה, אני בת 40. בעבר בין ההריונות, אובחנתי כבעלת שחלות פוליציסטיות ומאז טופלתי בגלולות במשך מעל ל- 15 שנים. לא מתכננת הריונות יותר. שוקלת לעבור לשימוש בהתקן תוך רחמי. השאלה שלי: האם התקן מתאים לאישה בעלת רקע של שחלות פוליציסטיות? ואם מתאים - אשמח לדעת מה עדיף : התקן נחושת או מירנה? תודה .

לילך שלום ותודה על שאלתך. עקרונית אין מניעה להתקן תוך רחמי מכל סוג. פרטנית, יש להתיעץ עם הנתונים הספציפיים שלך. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי