בדיקת פרופיל הורמונלי

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

26/08/2015 | 16:11 | מאת: אורית

דר זלוצובר, שלום רב בחודש שעבר עשיתי בדיקת פרופיל הורמונלי שהעיד על רזרבה שחלתית נמוכה מאוד (fsh 29). נאמר לי שאני לא מתאימה לטיפולי פוריות ושכדאי לשקול תרומת ביצית. בנוסף, קיבלתי הפניה לחזור על בדיקת הפרופיל ההורמונלי בחודש העוקב. בינתיים, לאחר איחור במחזור עשיתי בדיקת דם והתקבלה תוצאה של בטא = 8. כנראה הריון כימי. לאחר מס ימים הגיע גם הדימום. האם הדימום הזה נחשב כווסת ואני יכולה לעשות את בדיקת הפרופיל ההורמונלי ביום ה-3 שלו, כמתוכנן? או שאם היה הריון כימי הדימום שונה והתוצאות יוטו? אודה מאוד לתשובתך אורית

אורית שלום ותודה על שאלתך. דימום ראשון אחרי הפלה אינו וסת רגיל והפרופיל ההורמונלי הנלקח בעקבותיו אינו מייצג בהכרח את מצבך האמיתי. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי