תופעות לוואי למרות איזון בתת פעילות בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

02/07/2015 | 08:27 | מאת: שיר

חולה בתת פעילות הבלוטה במשך 15 שנה. מ2011 לקחתי את האלטרוקסין החדש ולפני שנה החלפתי ליוטירקס. מעבדתית מאוזנת .tsh 0.6 טי3 4.3. טי 15. למרות הנל, לא מרגישה טוב. וזה הולך ומחמיר. להלן התחושות: חולשה וחוסר אנרגיות בידיים, בעיות בקיבה, נימול בידיים ורגליים, שריפה בגוף בעיקר באיזור צידי החזה.קו חזייה.שינה לא טובה מלאה בהסתובביות , קימה בבוקר עייפה וכואבת, ויברציה פנימית באיזור החזה והלשון.יש לציין בת 40 . ללא מחלות רקע נוספות. יש לך אולי רעיון במה מדובר?והאם זה קשור בכל זאת לבלוטת התריס?

שיר שלום ותודה על שאלתך. פחות סביר שיש קשר לבלוטת התריס ולטיפול בה ויש לחפש קודם כל בכיוונים אחרים. פני בשלב ראשון לרופא/ת המשפחה. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי