בדיקות הורמונים

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

08/03/2015 | 11:34 | מאת: חגית

היי בצעתי בדיקת הורמונים ביום השני של המחזור בת47.5 עקב איחור של שבועיים במחזור כרגע תקין האם הבדיקות תקינות האם מומלץ לקחת הורמונים )pmol/L 120 ESTRADIOL (E-2) mIU/L 4.00 TSH IU/L 4.70 LH IU/L 15.10 FSH 2> PROGESTERONE תודה

חגית שלום ותודה על שאלתך. עניתי מספר ששעמים שלכל בדיקה יש משמעות רק בקונסטלציה הקלינית בה נלקחה ולכן יש לשאול תמיד את הרופא שביקש אותה. איני יודע את גילך, מה מפריע לך, מה הרקע הרפואי שלך ועל אילו הורמונים את בכלל שואלת (גיל מעבר, תריס, אמצעי מניעה, אחרים)? בברכה דר' זלוצובר

09/03/2015 | 07:48 | מאת: חגית

היי, רשמתי שאני בת 47.5 הבדיקה בוצעה עקב איחור של שבועיים במחזור כרגע המחזור סדיר, האם הבדיקות תקינות או מצביעות על גיל המעבר תודה חגית היי בצעתי בדיקת הורמונים ביום השני של המחזור בת47.5 עקב איחור של שבועיים במחזור כרגע תקין האם הבדיקות תקינות האם מומלץ לקחת הורמונים )pmol/L 120 ESTRADIOL (E-2) mIU/L 4.00 TSH IU/L 4.70 LH IU/L 15.10 FSH 2> PROGESTERONE תודה

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי