גיל מעבר או לא?

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

15/02/2015 | 23:21 | מאת: אלונה

שלום,ד"ר משה אני בת 40 במשך 6 חודשים מנסים להיכנס להיריון ולא מצליחים.פניתי לרופא שנתן לי לעשות צילום רחם(יצא תקין),בדיקת זרע (יצא תקין) ובדיקת דם.לפי בדיקה הורמונלית רופא אמר שאני לפני מנופאוזה ואפשר לעשות רק תרומת ביצית.אבל אני עדיין מקבלת מחזור,אין לי הפסקת מחזור בכלל.לא היה לי חודש אחד ללא מחזור.ההפף אני מקבלת ווסת או דימום פעמיים בחודש.האם אני יכולה להכנס להיריון? ESTRADIAL 96.2 PROGESTERONE 4.80 FSH 27.4 LH 18.00

אלונה שלום ותודה על שאלתך. גיל מעבר מוגדר כשנה ללא וסת וברור שאינך שם. את אכן בטרום גיל מעבר (פרימנופאוזה) והסיבה שלך היא אכן "ירידה בתיפקוד השחלות" שעשוןיה כמובן להביא לאי פריון. הסיכוי להרות עצמונית אכן נמוך. בברכה דר' זלוצובר

16/02/2015 | 11:39 | מאת: אלונה

דר משה! אם נכון אני מבינה שעדיין יש לי סיכוי נמוך להיריון?

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי