תגובות בין תרופתיות,ותופעות לוואי.

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

24/03/2006 | 10:38 | מאת: zakivardi

תגובות בין תרופתיות,ותופעות לוואי: מחבר: vardi (לשליחת דואר אלקטרוני) תאריך: 24.3.2006 שעה: 10:06 ד"ר נכבד,שלום רב ! להלן פירוט מדויק של התרופות שאני מטופל בהם מדי יום ביומו, באופן כרוני,אבקש את חוות דעתך המקצועית לתגובות בין כל רשימת התרופות שלהלן,והאם הטיפול בהם בו-זמנית אינו פוגם ביעילותם ? וגורם לתופעות לוואי מיותרות ? כדלקמן : 1 - נורמיטן 25מ"ג 2 - vigantoletten יחב"ל-500 (wirkstoff:Colecalciferol,Zur Vorbeugung gegen,Vitamin D-Mangelerscheinungen (ויטמין D3) 3 - ויטמין-C מ"ג500 4 - קלציצ'ו D3 פורטה=(500מ"ג-סידן+400 יב"ל ויטמין-D) שתיים ביום. 5 - אספרין 100מ"ג 6 - AMLOW מ"ג-2.5 7 - Lipitor מ"ג-20 8 - FORTEO = פורטאו 20 מק"ג / 80 מיקרוליטר,בהזרקה עצמית יום-יומית למשך 18 חודשים - 24 חודשים. אקדים תודה וברכה לתשובתך המקצועית הברורה. בכל הכבוד הראוי vardi zaki

zakivardi שלום ותודה על שאלתך. הפורום מיועד לשאלות עקרוניות ולא לחוות דעת פרטנית, בעיקר כשאיני מכיר את מצבך. יש לפנות לרופא המשפחה ולרופא שהמליץ על התרופות. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי