פיתוח חזה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

03/12/2005 | 19:20 | מאת: גבר נשי

שלום, ברצוני לפתח במעט את החזה וליצור שדיים קטנים. הומלץ לי על הורמונים טבעיים או סינטטיים, אך עקב הסכנה לכבד אני מעדיף הורמונים מן הצומח המכילים אסטרוגן או ליתר דיוק פיטואסטרוגנים. לפני זמן קצר התחלתי בלקיחת טבליות אלטרנה פורטה המכילות מוצקי סויה וקוהוש שחור. האם התכשיר יוביל להשגת המטרה והאם יש בכך סיכון מבחינתי? אודה לתשובתך.

לגבר הנשי שלום ותודה על שאלתך. זה לא יועיל וחבל על כספך. מניסיוני, הפיתרון היחידי הינו אסטרוגן ופרוגסטרון "אמיתיים" בהם אני משתמש בגברים הרוצים שינוי מין. תישקול היטב אם אתה אכן רוצה זאת רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי