קלציום למניעת אוסטאופורוזיס

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

25/07/2005 | 10:03 | מאת: דורית

שלום רב לפני מס' שבועות אימי החלה לקחת קלציום, והחלה לסבול מתופעות נוירולוגיות כגון חולשה ונימול בגפייפ, עד כדי נימול בפנים בחלק שמאל של הפנים. היא ניסתה להפסיק למס' ימים את הכדור והתופעות פחתו ואף פסקו, האם אכן ייתכן שיש קשר בין הדברים ? וכיצד היא יכולה לפתור את הבעייה, כי היא עדיין צריכה לקחת משהו לשמירה על צפיפיות העצם ?

דורית שלום ותודה על שאלתך. התופעה מוזרה ודומה לתופעות של חוסר סידן. כדאי לפנות ליעוץ אצל רופא המשפחה ואולי אנדוקרינולוג. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי