רגישות בשדיים ובפטמות

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

24/06/2005 | 00:55 | מאת: קרני

שלום רב אני מטופלת באלטרוקסין (השימוטו) מזה 5 שנים (ללא רציפות)מטופלת במדבקות אסטרוגן, אני בת 53 ולפני כ-חודש הפסקתי את השימוש במדבקות.(שלא הדרגתית) כעשרה ימים אני סובלת מרגישות יתר בשדיים ובפיטמות, האם אתה רואה קשר בין האלטרוקסין-אסטרוגן? האם יתכן הריון בשלב זה של החיים בקיום יחסי מין חד פעמיים? בברכה

קרני שלום ותודה על שאלתך. איני רואה קשר בין האלטרוקסין והאסטרוגן והסיכון להריון בגילך ובהנחה שאת כבר בגיל מעבר הינו אפסי. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי