בקשר לגובה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

05/06/2005 | 20:48 | מאת: ירדן א

שלום, הגובה שלי הוא 1.62, ההורים שלי גבוהים (אבא-1.82, אמא-1.65) אני עוד שלושה חודשים בת 15 וקיבלתי מחזור לפני שנתיים וחצי , אני נמוכה ביחס לכולם (אחותי-1.77 אחי-1.83) וזה מוזר. האם אני צריכה לקחת הורמון גדילה? נולדתי פג, מאוד קטנה האם יש לזה קשר? אני צמחונית אז אולי בגלל זה (בחל לא חסר לי שום ויטמין, אני לוקחת תוספי. האם אני אגבה עוד? תודה ירדן א

ירדן שלום ותודה על שאלתך. עלייך לפנות לאנדוקרינולוג ילדים לבדיקה והערכה, כולל צילום כף יד לגיל עצמות ורק אז ניתן יהיה לתת תשובה מוסמכת. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי