גובה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

15/05/2005 | 18:26 | מאת: CP

היי. אני בת 15 ואני גובה 157 אני נמצאת באותו גובה כבר מכיתה ז ואני חושבת שאני לא אגבה יותר. מה אני יכולה לעשות כדי להמשיך לגבוהה ? (אני גם ההיתי צימחונית בשנה האחרונה ואני חושבת שזה מה שהרס לי את הגדילה) איפה אני יכולה לברר את גיל העצמות שלי? האם אני יכולה לקחת הורמונים לגדילה ואיפה אני משיגה אותם?

CP שלום ותודה על שאלתך. הנני ממליץ לך לפנות ליעוץ ובדיקה (לא רק באינטרנט) אצל אנדוקרינולוג ילדים המתמחה בנושא. רפואה שלמה דר' זלוצובר

06/06/2005 | 20:14 | מאת: יעל

אני תאומה בת 15 וגובהי נעצר... מה אפשר לעשות כדי שאוכל לגבוהה עוד? האם יש כדורים? או משהוא שאפשר לעשות? אשמח אם תוכל לעזור לי

15/06/2005 | 18:00 | מאת: ליעל

את לא בפורום הנכון. פני לפורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה, של פרופ' צדיק

23/06/2005 | 00:44 | מאת: אסתי

שלום אני בכיתה ט' והגובה שלי הוא: 1.42 ואני לא גובהת כלל בזמן האחרון...! אני מאוד חוששת שאפסיק לגבוה... שהלכתי לדיאטנית היא אמרה שזה בגלל חוסר סידן ,ועכשיו אני שותה הרבה הרבה חלב ואוכלת מוצרי חלב.. זה גם לא ממש עוזר! יש משהו בטכנולוגיה חדשה שיוכל לעזור לי לגבוה ומה אני אוכל לעשות על מנת לגובה? אשמח לקבל תשובה מהר..!!!

24/06/2005 | 00:26 | מאת: נופר

היי אני בת 16 וחצי ומגיל 13 וחצי בערך הפסקתי לגבוהה הגובה שלי עכשיו הוא 1.54 וזה קצת לא נראה הגיוני כי ההורים שלי גבוהים.... אני לא יודעת אם זה קשור אבל אני אנמית.. אני אשמח לדעת אם יש איזה דרך שתעורר אצלי את ייצור הורמון הגדילה.. או אם כדאי לי ללכת לאנדוקרנולוג.. בבקשה תייעץ לי..זה דחוף!

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי