גלי חום

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

08/05/2005 | 16:38 | מאת: שולה מליק

שלום רב !!! אני בת 57, עיקר בעייתי היא גלי החום הקשים וההזעות שאני סובלת. עשיתי ממוגרפיה והיא תקינה, כמו כן בדיקה לצפיפות העצם תקינה, אני לא מעונינת לקחת הורמונים, ורציתי לדעת אם קיים איזשהוא \תכשיר תחליף טבעי שבאמת ידוע כעוזר לבעיית הגלי חום? שמעתי על "הפנינה", אך איני יודעת את שמה של התרופה\ תוסף, אז אולי אתה מכיר? כמו כן רציתי לדעת מהו הגיל המקסימלי שאפשר לסבול מגלי חום ? ( בקיצור כמה עוד נותר לי לסבול ?, זה לא אמור להפסיק באיזשהוא גיל ? אודה לך מאוד ד"ר עבור היענות מהירה, כי אני די מיואשת......

שולה שלום ותודה על שאלתך. יש נשים הסובלות מגלי חום בכל משך חייהן. ניתן לנסות תכשירים כגון פיטואסטרוגנים, קוהוש שחור וכדומה שיעילותם מוגבלת אולם עלייך לפנות לרופאך המטפל לשם כך. רפואה שלמה דר' זלוצובר

25/05/2005 | 20:51 | מאת: אברם

רציתי לשאול בקשר למי שמרגיש כאביים שנמשכים כל הזמן מה הבעיה כאן

30/03/2009 | 20:20 | מאת: פנינה

כבר כמה חודשים אני סובלת מגלי חום והפרעות בשינה אני הולכת להשתגע מזה לא רציתי לקחת הורמונים הלכתי לרופא למחטים סינים זה עבד בהתחלה ואחר כך לא לקחת abufene וזה לא עזר לי במשך חודש ימים לקחתיlachesis mutus 9chועוד לקחתיglonoinum 7chואני מיואשת וקשה לי לתפקד ביום כי אני מתעוררת 3 עשד 4 פעמים בלילה הייתי מאוד מעונינת בתשובה ממך מה לעשות ומה לקחת בתודה מראש עשיתי את כל הבדיקות שהרופא ביקשה לעשות

30/03/2009 | 21:19 | מאת: פנינה

כבר כמה חודשים אני סובלת מגלי חום והפרעות בשינה אני הולכת להשתגע מזה לא רציתי לקחת הורמונים הלכתי לרופא למחטים סינים זה עבד בהתחלה ואחר כך לא לקחת abufene וזה לא עזר לי במשך חודש ימים לקחתיlachesis mutus 9chועוד לקחתיglonoinum 7chואני מיואשת וקשה לי לתפקד ביום כי אני מתעוררת 3 עשד 4 פעמים בלילה הייתי מאוד מעונינת בתשובה ממך מה לעשות ומה לקחת בתודה מראש עשיתי את כל הבדיקות שהרופא ביקשה לעשות

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי