כאבי גב וקדם גיל המעבר?

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

29/12/2004 | 21:52 | מאת: פלג

שלום רב, אני בת 40, ברקע סרטן שד גנטי, במעקב צמוד, לפני הוצאת שחלות. חליתי בגיל 35 ובמהלך טיפולי הכימו המחזור המשיך כרגיל וכך גם לאחר מכן. בדר"כ סובלת מכאבי גב תחתון לפרקים וגם בתקופת הביוץ והמחזור. לאחרונה המחזורים מתארכים יותר מהרגיל. בדר"כ היו לי מחזורים קצרים. בנוסף אני סובלת מכאבי גב עליונים ב-3 חודשים האחרונים "המטיילים" , לעיתים במהלך כל החודש, ולפני המחזור עייפות וכאבים בגוף, שלא היו קודם. שאלתי היא אם ייתכנו תופעות כאלה הנובעות מבעיות הורמונליות הנובעות מקדם גיל המעבר? אני שואלת כי אני מוטרדת באופן טבעי האם הכאבים נובעים חס וחלילה מצרות אחרות... כי כאבי גב עליון לא סבלתי קודם. אודה מאוד על תשובתך. תודה רבה, פלג.

פלג שלום ותודה על שאלתך. נראה לי שהכל ממקור הורמונלי אצלך. פני ליעוך גניקולוגי. רפואה שלמה

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי