בלוטת תריס מוגדלת

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

22/11/2004 | 08:55 | מאת: זהבה

בלוטת התרים שלי מאד מוגדלת ומפריע לי אסטתית. הרופא המטפל אינו ממליץ על ניתוח היות והתפקוד של הבלוטה תקין ברצוני לשמוע חוות דעת נוספת

זהבה שלום ותודה על שאלתך. עדיף כמובן לבדוק אותך לפני המלצה אולם עקרונית ורפואית נראה לי שרופאך צודק. עם זאת אנשים עושים הרבה ניתוחים אסטטיים וזה לגיטימי אולם יש לזכור שנותרת צלקת שאינה תמיד אסטטית גם לאחר ניתוח כריתת תריס. רפואה שלמה דר' זלוצובר

11/12/2004 | 21:13 | מאת: טובי

הרופא המליץ על ניתוח - בבדיקת US להלן התוצאות איסטמוס מעט מעובה, אונה ימנית מוגדלת עם קשר סולידי ציסטי מעובה בקוטר 3.3 ס"מ אונה שמאלית מוגדלת מאד עם מרכיב רטרוסטרנלי עם קשרים גדולים מרקם האונה אינו סדיר מתאמים ל MNG האם אני צריכה ניתוח?

07/09/2005 | 10:50 | מאת: עדי רחמני

אני בת 35 תפקודי בלוטת התריס תקין חצונית הבלוטה נראת מוגדלת נשלחתי לאולטרסאונד בלוטת תריס האם יש סיבה לדאגה לפני כ-4 שנים עשיתי מיפוי שיצא תקין יש לי טלסמיה והמוגלובין של 10.7 אני לוקחת גלולות למניעת הריון מליאן וסובלת קצת מקוצר נשימה אשמח לקבל תשובה?

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי