הסתגלות למדבקות אוורל קונטי

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

15/12/2020 | 10:15 | מאת: ליאת

שלום רב , אני בת 50 ואתמול התחלתי בהמלצת רופא נשים שימוש במדבקות אוורל קונטי בעקבות תופעות של גיל המעבר. קמתי הבוקר עם כאבי גב חזקים , אני בדרך כלל לא סובלת מהגב ולא רואה סיבה לכאבים. האם יש קשר בין המדבקות לכאבי הגב ? האם יש תופעות לוואי בימים הראשונים לשימוש ? אשמח לדעת מה אם ישנה תקופת הסתגלות שבה אני צריכה קצת סבלנות. תודה

ליאת שלום ותודה על שאלתך. אין קשר ברור בין שימוש במדבקות וכאבי גב. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי