דואביב ללא הקלה, האם להמתין להשפעה לאחר שימוש 7 שבועות , ללא הקלה כלל

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

04/10/2020 | 21:30 | מאת: דואביב ללא הקלה

שלום רב ,בת 55 , סובלת מאוד מגלי חום והזעות קשות לאורך כל היום , נדודי שינה קשים. בעקבות סרטן שד לאימי , חוששת מאוד מטיפול הורמונאלי ואף על פי כן , התחלתי טיפול בדואביב. לוקחת 7 שבועות , אין הקלה כלל.

דואביב ללא הקלה שלום ותודה על שאלך. אם הטיפול לא משפיע כלל לאחר 7 שבועת (שזה לא אופייני לכשעצמו) שובי לרופא/ה שרשם/ה לך את הטיפול. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי